Suomen kattavin lukkotyö takuu

040 663 0540

Lukkotyöt koko Suomen laajuisesti

Lukkosepänliike Lukkovarma Oy toteuttaa ammattitaidolla kaikenlaiset lukkotyöt Suomessa. Lukkojen ja muiden turvalaitteiden asennukset sekä huollot ja korjaukset tapahtuvat varmalla otteella ja 25 vuoden kokemuksella.

Teemme lukitusratkaisuja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen sekä tarjoamme lisäturvaa sitä haluaville. Myönnämme myös kaikille asentamillemme tuotteille viiden vuoden takuun, joka sisältää pienimmätkin toimintahäiriöiden korjaukset sekä mukavuuskorjaukset, kuten sääolosuhteiden turvottaman oven, jota on hankala saada kiinni tai auki.

5 vuoden takuu kaikkiin asentamiimme tuotteisiin

Suomen parhaimmat takuuehdot tarjoavat Lukkovarma Oy. Tarjoamme kaikkiin asentamiimme tuotteisiin ylimääräisen viiden vuoden toimivuustakuun, joka luonnollisesti sisältää kaikki laitteeseen tulleet viat ja virheet sekä vielä mielyttävän käyttömukavuus kokemuksen. Mikäli ovesi esimerkiksi syksyn tullessa turpoaa ja ovea on epämiellyttävä käyttää korjaus ja käynti on ilmainen mikäli olet asennuttanut tuotteesi meidän kauttamme.

Tämä palvelu on erittäin suosittu mm. vanhusten keskuudessa, joille tiukka ovi voi tuoda ongelmia. Meille on todella tärkeää, että asiakkaan tarpeisiin vastataan tarkasti sekä ripeästi. Ota yhteyttä!

Muun muassa näin palvelemme

  • Lukon asennus-, lukon korjaus- ja lukon vaihtotyöt
  • Myös turvalukon asennus- ja turvalukon sarjoitustyöt
  • Lukon uudelleensarjoitus, esim. Abloy-lukon sarjoitus
  • Lukon avaus, kun lukko ei toimi, ovi ei aukea tms. syy
  • Oven avaus, jos avaimet ovat jääneet sisälle tai kadonneet
  • Lukkoseppäpäivystys
  • Lisäavainvalmistus

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella

Kun lukkotyöt kaipaavat osaavaa tekijää, älä epäröi kääntyä lietolaisen Lukkovarma Oy:n puoleen. Meiltä saat kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella tehtynä, laadusta tinkimättä ja turvallisuuteen panostaen. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millä tavoin voisimme palvella juuri sinua!