Se paikallinen ja palveleva lukkosepänliike

040 147 2626

Päivystävä lukkoseppä Liedosta käsin Varsinais-Suomessa

Lukkoseppäpäivystys Liedossa ja muualla Varsinais-Suomen alueella on erinomainen vaihtoehto silloin, kun hätä yllättää ja tarve on akuutti. Jos esimerkiksi kodin avaimet sattuivat unohtumaan lukitun oven toiselle puolen, eikä vara-avaimia ole saatavilla, meidän ammattiavullamme oven saa kyllä avattua. Käytössämme on keinot ja menetelmät hankalienkin lukkojen avaamiseksi ja ohittamiseksi. 

Lukkopäivystys voi tulla tarpeeseen myös seuraavissa tilanteissa: avain ei toimi, avain on jumissa lukossa, lukko on rikki tai lukko ei toimi muuten, ovi on jumissa ja ovi ei aukea. 24 h lukkoliike on kysytty palvelu niin ikään, jos avain katkesi lukkoon, jolloin oven avaus ammattilaisen toimesta on ainoa ratkaisu. Oli syy mikä tahansa, kun olet päivystävän lukkosepän avun tarpeessa Turun seudulla tai muualla Varsinais-Suomessa, meille sopii aina soittaa!

Ota yhteyttä

Jäitkö lukittujen ovien taakse? Ota yhteyttä!

Lukkoseppäpäivystys Liedosta käsin on tarjolla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten hädän hetkellä  ota rohkeasti yhteyttä. Päivystävä numeromme on 040 147 2626 – soita meille ja kerro, miten voimme auttaa sinua!