24/7 päivystävä lukkosepänliike Varsinais-Suomessa

040 663 0540

Lukkoseppäpäivystys Turun seudulla

Lukkovarma tarjoaa päivystävän lukkosepän palveluja Liedosta käsin koko Varsinais-Suomen alueella. Kun soitat meille, lähetämme päivystävän lukkosepän heti liikenteeseen, jonka vuoksi olemme  erinomainen vaihtoehto silloin, kun hätä yllättää ja tarve on akuutti. Jos esimerkiksi kodin avaimet sattuivat unohtumaan lukitun oven toiselle puolen, eikä vara-avaimia ole saatavilla, meidän ammattiavullamme oven saa kyllä avattua. Käytössämme on keinot ja menetelmät hankalienkin lukkojen avaamiseksi ja ohittamiseksi. 

Lukkopäivystys voi tulla tarpeeseen myös seuraavissa tilanteissa: avain ei toimi, avain on jumissa lukossa, lukko on rikki tai lukko ei toimi muuten, ovi on jumissa ja ovi ei aukea. 24 h lukkoliike on kysytty palvelu niin ikään, jos avain katkesi lukkoon, jolloin oven avaus ammattilaisen toimesta on ainoa ratkaisu. 

Oli syy mikä tahansa, kun olet päivystävän lukkosepän avun tarpeessa Turun seudulla tai muualla Varsinais-Suomessa, meille sopii aina soittaa!

Ota yhteyttä

Jäitkö lukittujen ovien taakse? Ota yhteyttä!

Lukkoseppäpäivystys Liedosta käsin on tarjolla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten hädän hetkellä  ota rohkeasti yhteyttä. Päivystävä numeromme on 040 663 0540 – soita meille ja kerro, miten voimme auttaa sinua!